آموزش عکاسی با موبایل با 23 تکنیک 2021

اگه یادتون باشه تا قبل از پیدایش اسمارت فونها، عکاسی با موبایل، کاری سخت و طاقت فرسا بود. حتما باید یه دوربین خوب و یه نرمافزار ویرایش خوب برای کامپیوتر میخریدیم. و کلی زمان و انرژی صرف میکردیم تا کار کردن باهاشون رو یاد بگیریم. اما خوشبختانه با پیشرفت تکنولوژی موبایلها و اپلیکیشنهای ادیت عکس، میتونیم عکسهای بسیار باکیفیتی رو با گوشی بگیریم و اونها رو به بهترین شکل ادیت کنیم. بدون اعمال شاقه! تمام اینها با همون دستگاهی انجام میشه که باهاش تلفن میکنیم! عکاسی با موبایل ؛ کاملا حرفهای…
اما اشتباه نکنید: گرفتن عکس عالی با موبایل به این سادگیها هم نیست که فقط یه دکمه بزنین! یک عالمه عکسهای افتضاح دیدیم که با همین موبایلهای با کیفیت گرفته شدن. مطمئنم که شما هم دیدین.
خب پس راز گرفتن عکسهای عالی با اسمارت فونها چیه؟ همونطور که جلوتر میخونین، تعدادی از این موارد رو براتون نوشتم. این نکات رو خوب بخونین و اونها رو تمرین کنین تا مهارت عکاسی با موبایل شما تقویت بشه. فراموش نکنین که از آخر مقاله، لیست بهترین اپلیکیشن های ادیت عکس با موبایل رو ببینین.
23 نکته عکاسی با موبایل
1. از شبکه بندی خطوط راهنما، برای تعادل عکستون استفاده کنین.
یکی از سادهترین و در عین حال بهترین راهها برای ارتقای عکاسی با موبایل اینه که خطوط راهنما رو روشن کنین. در این حالت، تعدادی خط روی صفحه موبایل شما نمایان میشود. این خطوط بر اساس قانون یک سوم تنظیم شدن. این قانون، یه قانون عکاسیه که میگه عکسها باید به سه قسمت تقسیم بشن. هم در راستا افقی و هم در راستای عمودی. در نتیجه مساحت عکس به 9 بخش تقسیم میشه.
بر اساس این تئوری، وقتی که سوژههای اصلی رو روی نقاط تلاقی یا در امتداد این خطوط قرار بدین، عکس نهایی شما به تعادل میرسه. همچنین بینندگان خیلی بیشتر با اون ارتباط برقرار میکنن و در نگاه اول توجهشون به سوژه جلب میشه.

برای روشن کردن شبکه بندی…
- آیفون: به Settings برید. گزینه Photos & Camera رو انتخاب کنید و Grid رو روشن کنید.
- سامسونگ گلکسی: اپ دوربین رو اجرا کنین و به بخش Settings برین. با کمی پایین رفتن به گزینه Grid Lines میرسید که باید روشنش کنید.

2. فوکوس دوربین رو تنظیم کنین.
دوربین موبایلهای امروزی، به طور اتوماتیک روی پیش زمینه فوکوس میکنه. یعنی هرچیزی که در فضای جلوی دوربین قرار داره. نکته اینجاست که در همه عکسها، یک سوژه مشخص و واضح نداریم. برای تنظیم فوکوس روی جایی که مد نظرتونه، روی همون قسمت از کادر ضربه بزنین.
اگر سوژه عکاسی شما در حال حرکت باشه، تعقیب و فوکوس مجدد روی اون برای دوربین سخت میشه. باید دقیقا قبل از عکس گرفتن با موبایل ، دوباره روی سوژه ضربه بزنین تا فوکوس مجددا تنظیم بشه. اگر فوکوس به درستی تنظیم بشه، باید یک دایره یا یک مربع نشون داده بشه که درواقع فوکوس اصلی عکس همونجاست.
3. روی یک سوژه فوکوس کنید.
بسیاری از عکسهای عالی، فقط شامل یک سوژه اصلی و جذاب هستن. پس وقتی که از یک سوژه عکس میگیرین، کمی بیشتر زمان بذارین و سعی کنین کادربندی بهتری داشته باشین. بعضی از عکاسهای حرفهای میگن که سوژه نباید کل کادر رو بپوشونه. در واقع دو سوم عکس باید فضای منفی باشه و یک سوم سوژه. این کار باعث میشه سوژه بیشتر به چشم بیاد.
مطمئن بشید که حتما روی صفحه گوشی ضربه بزنین تا فوکوس، دقیقا روی سوژه تنظیم بشه. با این کار مطمئن میشین که سوژه داخل فوکوس بوده و نورسنجی هم درست انجام شده.
فوت کوزه گری: بعد از عکاسی با موبایل ، میتونید از فیلترها واپلیکیشنهای ادیت، برای بهبود عکستون استفاده کنید. برای تصحیح کادربندی، عکس رو کراپ کنید. همچنین میزان نوردهی، کنتراست و اشباع رنگ هم مستقیما قابل تغییر هستن؛ همگی از طریق خود گوشی!


4. داخل عکس، فضای منفی داشته باشین
“فضای منفی” به طور ساده به نواحی اطراف و بین سوژهها گفته میشه. این فضاهای منفی میتونن یک عکس رو از “خوب” به “عالی” تبدیل کنن.
وقتی عکس شما شامل فضای خالی زیادی باشه، سوژه اصلی برجستهتر شده و واکنش قویتری از بازدیدکنندگان میگیرد. فضای منفی چجوری نمایش داده میشه؟ معمولا به شکل فضای گسترده آسمون، آب، یه زمین خالی یا یه دیوار بزرگ نمایش داده میشه. مثل عکسهای زیر:


5. پرسپکتیوهای متفاوت پیدا کنین.
عکس گرفتن از یک زاویه خاص و غیرقابل انتظار، میتونه عکسها رو موندگار کنه. با اینکار میشه به عکسها عمق یا ارتفاع مجازی داد. در واقع یه جور خطای دید به وجود میاد. همچنین موجب برجسته شدن بیشتر عکس میشه. با موبایل، میشه به راحتی عکسهایی مستقیم رو به بالا یا صاف رو به پایین گرفت.
سعی کنین گوشی رو مستقیم رو به بالا بگیرین و از آسمون به عنوان فضای منفی استفاده کنین. مثل عکس پایین. یا میتونین کمی زاویه رو به پایین به گوشی بدین و عکس بگیرین.
فوت کوزه گری: اگر موقع عکاسی با موبایل حس کردین پرسپکتیو عکس کج یا اریب هست، از اپلیکیشن SKRWT استفاده کنین. این برنامه، خطوط رو صاف و تمیز درمیاره.


6. از بازتابها و رفلکتها استفاده کنین.
حس خیلی لذت بخشی در دیدن بازتاب آسمون توی آب هست. یه دلیل وجود داره که ما انقدر از چنین صحنههایی خوشمون میاد. و اون اینه که چشم انسان ناخودآگاه به سمت بازتابها کشیده میشه. پس دنبال فرصتهایی باشین که چنین صحنههای جذابی پیدا کنین.
چیزهای خیلی زیادی هستن که میشه از اونها بازتاب گرفت. گودالها، حوضچههای بزرگ آب، آینهها، عینک آفتابی، لیوانهای نوشیدنی و سطوح فلزی تعدادی از اونهاست.


7. از خطوط راهنما استفاده کنین.
در بعضی از عکسها، خطی وجود داره که چشم مخاطب رو هدایت میکنه تا در بخش مشخصی از کادر حرکت کنه. به این خط ها، خطوط راهنما میگن. این خطها ممکنه مستقیم یا منحنی باشن. مثل راه پلهها، نمای ساختمانها، ریل قطار، جادهها یا حتی یک مسیر داخل جنگل.
خطوط راهنما برای عمق دادن به عکس عالی عسات. و میتونن عکسهای شما رو هدفمند کنن. حتی اگر به شکل کاملا تصادفی یکی از این خطوط رو توی عکستون داشته باشین.


8. به دنبال ایجاد تقارن باشین.
تقارن میتونه به این شکل تعریف بشه: “یک مفهوم مبهم از هارمونی، تعادل و نسبتهای هماهنگ.” عکسهای متقارن، فوقالعاده زیبا و بی نقص به نظر میرسن. درضمن، تقارن یکی از آسونترین روشهای کادربندی و ترکیب بندی عکسه.
در عکاسی، منظور ما از تقارن اینه که بتونیم عکس رو به دو بخش مساوی و کاملا مشابه تقسیم کنیم. در واقع هر بخش، قرینه بخش دیگهست. این مورد کمی با بازتابها تفاوت داره. ممکنه تقارن به شکل طبیعی وجود داشته باشه (مثل عکس راه پله در پایین). یا اینکه عکاس خودش تقارن رو به وجود بیاره (مثل اولین عکس پایین از اریک کریستین).
و یادتون باشه! از خطوط راهنما در نکته 1 استفاده کنین تا همه چیز کاملا در تقارن باشه.


9. حواستون به الگوهای تکراری باشه.
الگوهای تکراری هم خیلی چشم نواز هستن. جاهایی الگوی تکراری داریم که المانهای گرافیکی قدرتمند، مرتبا تکرار بشن. مثل تکرار خطها، اشکال هندسی، فرمها و رنگها. این الگوها میتونن تاثیر بصیر خیلی قوی داشته باشن. مثلا عکاسی از یک زمین کاشی کاری شده، خیلی زیبا میشه. همچنین همیشه حواستون به تشکیل طبیعی این الگوها باشه تا سریع ازشون عکس بگیرین. مثل بالا رفتن شراره های آتش.



10. حذف رنگ ها هنگام عکاسی با موبایل
به نظرتون جالب نیست که کل عکس سیاه سفید باشه، به جز یه آبجکت؟ جواب مثبته! درواقع اپ هایی برای اینکار وجود داره. یکی از اونها Touch Color ئه. این اپ عکس شما رو سیاه و سفید میکنه و بهتون اجازه میده ه قسمت عکس رو که میخواید، دوباره رنگی کنید.
حذف رنگها میتونه به شما کمک کنه تا سوژه اصلی رو واضحتر کنین. و روی المانهای مورد نیازتون تاکید کنین. مثل یک گیاه یا یک تون رنگی خاص. با اینکار به نتیجهای مشابه با فضای منفی میرسین. با این تفاوت که در فضای منفی، میتونستیم یک سوژه خاص در یک نقطه از تصویر رو برجسته کنیم. اما با حذف رنگ، سایر المانهای عکس هنوز هم سرجای خودشون هستن و انسجام عکس رو حفظ میکنن.
11. از زوم کردن اجتناب کنین!
وقتی از فاصلهای دور عکس میگیرین، ممکنه وسوسه بشین روی سوژه زوم کنین. اما بهتره اینکار رو انجام ندین! چون سنسور دوربینهای موبایل خیلی قوی نیست. با این کار ممکنه عکس شما زیاد بشه. عکستون تار بشه. یا فرم پیکسلها بهم بریزه (اصطلاحا عکس pixelate میشه).

12. از جزئیات کوچک عکس بگیرین
عکسهای کلوزآپی که از سوژههای ریز یا جزئیات یک سوژه بزرگ گرفته میشن، میتونن محتواهای بصری عالیای باشن. حواستون به بافتها و الگوهایی نظیر سنگفرش خیابون، یک پوسته رنگی یا یک کاشی روی میز باشه.
نکته حرفهای: با ابزار “Sharpen” در نرمافزار ادیت عکستون، میتونین جزئیات عکستون رو شارپتر هم بکنین. میتونین اپلیکیشن Camera+ رو دانلود کنین و از فیلتر Clarity اون استفاده کنین.


13. از نور طبیعی استفاده کنین
سخت میشه عکس موبایلی خوبی پیدا کرد که با فلاش گرفته شده باشه. بیشتر مواقع، استفاده از فلاش باعث میشه عکس اوراکسپوز بشه. همچنین رنگها رو تغییر میده و صورت آدمها رو هم بیروح و سرد میکنه. ایرادات فلاش مربوط به مدل یا گوشی خاصی نیست. در واقع حتی فلاش دوربین آیفون x هم نواقصی داره.
از امکانات منابع نوری در دسترستون استفاده کنین. حتی وقتی تو یه جای تاریک هستین. اینطوری امکان این رو دارین که با استفاده از سایهها، خلاقیت بیشتری تو عکسهاتون داشته باشین. مثل دومین عکس پایین. یا میتونین با استفاده از منابع نور محیطی مثل ترافیک یا نور ساختمونها، یه عکس ضدنور خیلی خوب بگیرین.
وقتی عکستون رو گرفتین، تو نرمافزار ادیت عکس، با ابزار “Exposure” کمی بازی کنین تا کمی نور عکستون بهبود پیدا کنه. ولی حواستون باشه نویز عکس زیاد نشه.


14. از فلاش استفاده کنین، اما فقط در طول روز!
بعضی وقتها استفاده از فلاش دوربین میتونه عکس رو بهتر کنه. اما به ندرت ممکنه این اتفاق در عکاسی شب بیفته. چون تاریکی شب موجب کنتراست بسیار شدید میشه، فلاش گوشی حالتی تهاجمی و کاملا نامتعادل در نور عکس ایجاد میکنه.
در فضاهای روشن، فلاش میتونه کمی تیرگیها رو پر کنه و سایهها رو نرمتر کنه.
دفعه بعدی که داشتین عکس میگرفتین، به زمین یا پشت سطوح عمودی نگاه کنین. اگر سایهای دیدین که دوست نداشتین توی عکس باشه، فلاش دوربین رو روشن کنین. یادتون باشه فلاش رو روی حالت همیشه روشن بذارین. اگه حالت اتوماتیک باشه، ممکنه سایه رو تشخیص نده یا ندونه که شما اون سایه رو نمیخواین. یادتون باشه که بعد از عکاسی، حتما دوباره فلاش رو خاموش کنین.
بیاین دو عکس زیر از یه مجسمه فلزی رو باهم مقایسه کنیم. در عکس پایینی میبینین که سایه روی میز کاملا نرمتر شده. همچنین استفاده از فلاش موجب شده جزئیات بیشتری ثبت بشه. دفعه بعد هنگام عکاسی از محصول، این تفاوت رو حتما در نظر بگیرین.


15. یک سه پایه مخصوص عکاسی با موبایل بخرین
با اینکه موبایلها گرفتن عکاسی رو خیلی سریع و آسون کردن، اما متعادل کردن و تراز نگه داشتن دوربین موقع عکاسی با موبایل هیچوقت ساده نیست. مخصوصا زمانی که میخواین خودتون هم تو عکس باشین و نمیخواین عکس سلفی بگیرین.

سه پایه های موبایل به شما این آزادی رو میدن که دوربین رو بکارید و خیلی سریع و بدون حمل تجهیزات سنگین، عکسهای عالی بگیرید. اکثر سه پایههای موبایلی از گوشی شما بزرگتر هستن و میتونن به هر زاویهای خم بشن. اسم دیگه این نوع سهپایهها، گوریلاپاد هست که میتونید سرچ کنید و یکی از اونها رو بخرید.
ویدیوی زیر یه آموزش کوچیک فیلم برداری با موبایله که توش به استفاده از این گوریلاپادها اشاره شده. پیشنهاد میکنم حتما ببینین:
16. مد نورسنجی دوربین رو روی حالت دستی بذارید.
برای گرفتن عکسهای حرفهای، باید نورسنجی رو به صورت دستی یا منوآل انجام بدین. وقتی که دوربین گوشی روشنه و روی صفحه ضربه میزنین، فقط فوکوس انجام نمیشه. درواقع نورسنجی هم به صورت اتوماتیک انجام میشه. نورسنجی اتوماتیک همیشه هم درست نیست. خیلی وقتها دوربین در نورسنجی اشتباه میکنه. اگر میخواید عکسهای بهتری بگیرید و روی نورسنجی کنترل داشته باشید، باید مجدد اون رو تنظیم کنید.
برای اینکار اول اپ دوربین رو باز کنید. وقتی روی صفحه ضربه زدین و فوکوس انجام شد، یک مربع یا دایره نمایش داده میشه که یک خورشید کوچیک کنارش هست. به سادگی اون خورشید رو بگیرید و به بالا یا پایین بکشید. با اینکار، میتونید اشتباه دوربین در نورسنجی رو اصلاح کنین.
17. عکسهای انتزاعی (آبستره) بگیرید
عکسهای انتزاعی عکسهایی هستن که از ماهیت یا ذات یک یا چند شیء گرفته میشن، بدون اینکه اون جسم یا شیء به طور کامل و واضح در عکس مشخص باشه. به بیان دیگه، عکاسی انتزاعی برای داشتن عکسهایی منحصر بفرد و شگفتانگیز از یک سوژه خیلی عادی بکار میره.
میشه با بریدن یک بخش انتزاعی از یک عکس معمولی، یا گرفتن یک عکس کلوزآپ، به این هدف رسید. در واقع در عکاسی انتزاعی، ماهیت سوژه به راحتی قابل درک نبوده و مخاطب را درگیر میکند. سوژههایی با الگوهای تکراری، کاندیدهای خوبی برای عکاسی انتزاعی هستن. مثل انجیرهای بریده شده زیر.


18. عکاسی کاندید ! عکسهای کاندید بگیرید.
عکاسی کاندید یا کندید (Candid Photography) به عکس هایی میگن که به صورت ناگهانی و بدون ژست دادن به سوژه گرفته میشن. عکسهای با ژست میتونن در جای خودشون خیلی خوب و خاطره ساز باشن. مثل عکاسی از لحظات شاد با دوستان، خانواده یا عکسی که گاها با سلبریتیها میگیریم. ولی بعضی وقتها عکسهای کاندید میتونن خیلی بیشتر هیجان انگیز باشن. عکس گرفتن یهویی و بی هوا از آدما وقتی دارن یه کاری انجام میدن میتونه خیلی جذاب باشه.
به همین دلیله که عکسهای کاندید خیلی بهتر میتونن حس واقعی اون لحظه رو ثبت کنن. چون همه چیز طبیعی اتفاق میفته. یکی از بهترین راهها برای عکاسی کاندید اینه که تا میتونید عکس بگیرید! رفتارهای آدمها غیرقابل پیشبینیه و شما برای ثبت لحظه دلخواهتون فقط یه شانس دارین. پس زیاد عکس بگیرین. مطمئنا آخرش از عکسهایی که گرفتین شگفتزده میشین. بهترین عکس در عکاسی کاندید ، عکسیه که یه لحظه خاص رو نمایش بده. مثل لحظهای که دوست ساکت و درونگرای شما، داره میخنده.


19. غیرمتعارف باشین.
ترکیببندی، بخش اعظمی از زیبایی عکس رو تشکیل میده. اما اهمیت سوژه در زیبایی عکس هم کم نیست. خیلی از عکسهای چشمنواز و زیبا، از یک ایده منحصربفرد و خاص سرچشمه گرفتن. عکسها در بیرون کشیدن حس مخاطبانتون، خیلی مهمتر از متن هستن. درواقع معنی این جمله اینه که باید سعی کنین با عکسهاتون حرف بزنین.
سعی کنین موقع عکاسی کردن طرز فکر و نگاهتون رو عوض کنین. مخاطبان شما باید از سوژه و عکس شما، شگفتزده بشن!


20. مردم رو بخندونین.
درمورد بیرون کشیدن احساس مخاطبان صحبت کردیم. بعضی وقتها، به یادموندنیترین عکسها، اونهایی هستن که کمی مارو قلقلک میدن و میخندونن. مثلا عکس زیر که یک عروسک سگ رو توی بشقاب غذا نشون میده ممکنه یه عکس اینستاگرامی کلاسیک باشه. اما خیلی جالبه؛ چون از زاویه نگاه سگ گرفته شده.

21. لنز دوربین گوشیتون رو تمیز کنین.
جابجایی یه اسمارت فون دوربین دار خیلی راحتتر از جابجایی یه دوربین کامل خبرنگاریه! اما این دلیل نمیشه که نیاز به مراقبت نداشته باشن.
به طور معمول وقتی بیرون از خونه باشیم، گوشی توی جیب یا کیف ما قرار داره. در تمام این مدت، لنز دوربین تمام گرد و غبارها رو به خودش میگیره. قبل از عکاسی با موبایل باید با یه دستمال نرم، کاملا لنز رو تمیز کنین.
22. از لنزهای اضافی استفاده کنین.
دوست دارین خیلی حرفهای باشین؟ لنزهای اضافی وجود دارن! میتونین این لنزها رو تهیه کنین و به دوربین گوشیتون متصل کنین. از لنزهای فیش-آی گرفته تا لنزهای واید. این لنزهای اضافه، میتونن پرسپکتیوهای جدیدی برای شما خلق کنن و کیفیت تازهای به عکسهای شما ببخشن.
بر اساس برخی آمارها، بهترین لنزها برای عکاسی با آیفون توسط کمپانی Moment ساخته میشه. میتونین با کمی جستجو، بهترین لنز موبایل رو برای گوشی خودتون پیدا کنین.

23. از ادیت کردن عکسهاتون نترسین.
ترکیب بندی گرفتن عکس خوب، اولین قدم برای تولید محتوای بصری خوبه. مرحله بعدی ادیت کردن عکسهاست. و مرحله خطرناکی هم هست. فیلترها ابزارهای ارزشمندی هستن. به خصوص اگر برای دو هدف ازشون استفاده بشه:
1. پاک کردن لکهها و عیب و نقصهای عکس.
2. خوشمزهتر نشون دادن عکسهای غذا.
برای مورد اول، یه مقاله جامع تو سایت InStyle Magazine وجود داره با این عنوان: بهترین فیلترهای اینستاگرام برای هر مقصودی. و امروزه، اپلیکیشنهای عکاسی متعدد، فیلترهای جالب و زیبایی داخل خودشون دارن. اپلیکیشنهایی مثل Pho.to که اتوماتیک عمل رتوش صورت رو انجام میده. بدون هیچ کار اضافی. و برای عکاسی از غذاهای خوشمزه روزانهتون هم اپلیکیشن Foodie آمادهست! این اپلیکیشن، فیلترهایی مخصوص عکاسی غذا داره.
اما اپلیکیشنهای عالی دیگهای هم برای عکاسی با موبایل وجود دارن. اگه آیفون دارین، به هیچ وجه لیست زیر رو از دست ندین:

اطلاع از دورههای آموزشی
در صورتیکه دوست دارین از برنامههای آموزشی مطلع بشین، لطفا روی این لینک کلیک کنین تا اطلاعات براتون ارسال بشه.
94 دیدگاه
به گفتگوی ما بپیوندید و دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید.
عاااالی بود این مطلب
ممنون
ممنونم که وقت گذاشتی و خوندی بهنام عزیز. 🙂
امیدوارم برات مفید بوده باشه.
عالی بود
سپاس از نظر شما.
عالی بود
ممنونم. خوشحالم که براتون مفید بوده.
خیلی خیلی مفید و عالی👌👌👌
ممنونم از نظر لطفتون.
عالی بود کلی یاد گرفتم مرسی🙏🏼🙏🏼
خواهش میکنم آقا هادی عزیز. ممنون که نظر دادی.
بسیار عالی بهتراز این مطلب جایی پیدا نمیشه . واقعا از سایت تون ممنونم
ممنون از شما که نظر دادین 🙂
برای من که همش عکسای معمولی میگرفتم خیلی عالی و جامع بود
ممنونم امیرحسین عزیز.
اگه دوست داشتی برام عکسهای قشنگت رو بفرست. 🙂
خیلی عالی بود .موفق باشید
خیلی متشکرم. 🙂
عالی بود .دوره آموزش عکاسی دارید ؟
خیلی ممنون از لطفتون. بله انشالله از طریق اینستاگرام اطلاع رسانی میکنم.
واقعا جامع و کامل بود. ممنونم.
ممنون از شما رضای عزیز.
مفید و جامع . فقط یه درخواست داشتم اگه میشه اپ ها و ابزارهای خوب برای ادیت عکس در آیفون هم معرفی کنید.
ممنون 😉
متشکرم و ممنون که وقت گذاشتید و خوندید.
بله حتما براش یک مقاله داریم.
مقاله بارگزاری شده و میتونین از این لینک بخونینش. 🙂
خیلی عالی و کامل
متشکرم.
اگه براتون مفید بوده، حتما برای آموزش های بیشتر، به سایت سر بزنین. 🙂
خیلی خوب و کامل بود ممنون
متشکرم. به زودی با آموزش های بیشتر در زمینه عکاسی موبایل در خدمتتون هستیم.
ممنون شما.
سپاس جناب رحیمی عزیز.
بهترين توضيحات رو داشت ينى عاااالى بود مرسى ♥️♥️
ممنونم خانم محسنی عزیز. باز هم به سایت سر بزنید با آموزش های جدید در خدمتتون هستیم.
خیییییلی ۷وب بود و سایتتون خیلی خوب بود مرسییییی
ممنونم از نظرتون.
خوشحال میشم باز هم به سایتم سر بزنید.
هر هفته 3 آموزش جدید داریم 🙂
خیلی عالی بود، کلاس آموزشی دارین؟ چطور از دوره های آموزشیتون مطلع بشیم؟
سلام وقتتون بخیر.
از طریق پیج اینستاگرام یا تلگرام میتونید در ارتباط باشید.
راه های ارتباطی در صفحه تماس با من درج شده.
روی این لینک کلیک کنید.
dame shoma garm
ممنونم حسین عزیز.
واقعا ممنونم از این آموزش کامل و جامع. توی فرم انتهای مقاله ثبت نام کردم. حتما کلاس آموزشی بذارین.
متشکرم 🙂
انشاالله در خدمتتون هستیم.
خیلی خوب بود.کاش اموزش حضوری هم داشتید
ممنونم خانم کاظمی.
در صورتی که تمایل به آموزش حضوری دارین میتونین از این لینک با من در ارتباط باشین.
سلام، عالی و جامع بود، من از این به بعد مشتری دائم سایت شما هستم
سلام و وقت بخیر خدمت شما.
ممنونم آقا یا خانم داوودی نژاد عزیز.
باعث افتخار بندهست. 🙂
هر سوالی هم داشتید در خدمت هستم.
عالی بود ایول بازم از این پستا بزار👍👍👍
به روی چشم 🙂
مرسی جالب و کاربردی بود
واقعاخوب بودچیزایی بودکه نمیدونستمولذت بردم
ممنونم از اینکه نظرتون رو با من در میون گذاشتین. 🙂
با سلام, ممنون از مطالب عالیتون
در حال حاضر در سامسونگها چه گوشی ای برای عکاسی مناسب غذا پیشنهاد میکنین. ممنونم
سلام وقتتون بخیر. 🙂
ممنونم از لطفتون.
اگر محدودیت بودجه ندارید سری S و Note سامسونگ دوربینهای فوق العاده ای دارن.
اما در ردههای پایینتر هم گوشیهای جدید سامسونگ اکثرا دوربینهای قابل قبول و خوبی دارن. مثل A80 و A70.
ظاهرا هم قراره Galaxy A90 تا چند وقت دیگه وارد بازار بشه که اون هم دوربین خوبی داره.
اما همچنان پیشنهاد من سری S یا Note هست. 🙂
گل سرسبد گوشی های سامسونگ در حال حاضر Galaxy Note 10 Plus هست.
موفق باشید.
سلام. ممنون از آموزش خوب و مفیدتون
من با دوربین گوشی که ثابتش کرده بودم فیلم گرفتم ولی متاسفانه دوربین فوکوس اشتباه کرده و تصویر تار گرفته،راهی وجود داره همین تصویر رو صاف و واضح کنم؟
ممنون
سلام محمد عزیز.
ممنونم از نظرت. 🙂
نه متاسفانه اشتباهات فوکوس رو نمیشه اصلاح کرد و باید مجدد گرفته بشه.
خیلی ممنون.متاسفانه امکان فیلمبرداری مجدد وجود نداره.ممنون از پاسختون
افسوس و صد حیف. 🙁
امیدوارم دیگه از این مشکلات پیش نیاد براتون.
عالی بود دورود بر شما
ممنونم از لطفتون. 🙂
عالی بود،ممنون
ممنون از شما که نظر دادید. 🙂
عالی بود مرسی
ممنون از شما. 🙂
یک دوره عکاسی با موبایل هم گذاشتیم اگر تمایل داشتین میتونین شرکت کنین. 🙂
سپاسگزارم از اينكه تجربه خودتان را بدون هيچ چشم داشتي در ميان گذاشتيد هميشه موفق و پيروز باشيد
ممنونم علی عزیز که خوندی و نظرت رو با ما به اشتراک گذاشتی.
خوشحالم که برات مفید بوده. 🙂
سلام
آموزش حضوري عكاسي با موبايل هم دارين؟
سلام وقتتون بخیر.
بله. فرم انتهای مقاله رو پر کنین تا باهاتون تماس بگیریم. 🙂
استاد گرامی من لیست برنامه های ادیت عکس با موبایل رو ندیدم متاسفانه.
خدمت شما. از این دو لینک میتونین ببینین البته داخل متن هم گذاشته بودم:
برنامههای ادیت عکس برای آیفون
برنامههای ادیت عکس برای اندروید
بسیار معلومات عالی و کلی بود
خیلی خیلی خیلی ممنون 🙏
تا حالا اینقدر جامع جای دیگه نخونده بودم
همیشه موفق باشین 😊
متشکرم علیرضای عزیز. 🙂
خیلی خوشحالم که برات مفید بوده.
واقعا ممنونم بخاطر مطلب خوبتون … من خیلی به عکاسی علاقه دارم ولی فعلا شرایط خرید دوربین برای کلاس رو نداشتم وقتی سرچ کردم و سایت شما رو دیدم واقعا خوشحالم کرد و چقدر مطلبتون خوب بود و قابل استفاده البته در عمل باید تمرین کرد تا عکسای خوبی گرفت با توجه به نکات شما ولی عالی بود خدا قوت سرشار از موفقیت باشید
ممنونم از لطفتون.
نظرات دلگرم کننده شماست که به من انرژی نمیده تا بیشتر و بهتر بتونم مطالب آموزشی بنویسم. 🙂
برای آموزش حضوری عکاسی (چه به صورت خصوصی و چه عمومی) میتونین فرم انتهای مقاله رو پر کنین تا باهاتون تماس بگیریم.
سلام.خیلی خوب بود آقای میرالی،
سلام.
ممنونم صادق عزیز 🙂
عالی بود استاد دستت درد نکند
از سایت ما هم بازدید نمایید. http://www.rava20.ir
ممنونم از لطفتون.
بله حتما میبینم. 🙂
عالی بود من الان خیلی عکس های خوبی میگیرم ممنون
خیلی خوشحالم که اینو میشنوم علی عزیز. 🙂
همیشه موفق باشی.
سلام تو سایت های زیادی مطلب خواندم اما نویسنده ی هیچ کدوم آنقدر پاسخگوی کاربران نبوده مرسی مرسی
ممنونم متین عزیز.
خوشحالم که تونستم سهمی هرچقدر هم کوچیک توی آموزش عکاسی داشته باشم.
عالی بود کوتاه مختصر واضح
سپاس و درود
سلام.
ممنونم از نظر لطفتون 🙂
آموزنده و کاربردی
خیلی ممنون🌸🌸🌸
خواهش میکنم. ممنون از شما 🙂
خوب خوب خوب
مفید و مختصر
ممنونم از نظرتون نگین خانم. 🙂
سلام. خسته نباشید واقعا. سایتتون خیلی مفید و خوبه. خیلی استفاده کردم. حالا شما که انقدر خوب و واضح توضیح می دید، یه پستم بذارید برای کسایی که نمیدونن گزینه های عکاسی توی موبایلشون به چه معنیه! با خوندن مطالب سایتتون تا حدودی یه چیزایی دستگیرم شد اما هنوز کلی گزینه هست که نمیدونم چه معنی میدن و کارشون چیه.
موبایلمم هواوی Y9S
بازم ممنون از سایت خوبتون
سلام وقتتون بخیر.
خیلی خوشحالم که براتون مفید بوده. 🙂
چشم حتما.
البته قصد دارم یه وبینار آموزش عکاسی با موبایل در آینده نزدیک برگزار کنم.
و همچنین اگر تهران تشریف دارید به صورت آموزش حضوری در خدمتتون هستم.
خیلی مفید بود. قشنگ بودن مطالب مرسی
خواهش میکنم. ممنون از شما. 🙂
عالی … عالی ……
ممنونم از لطفتون
خیلی عالی بود
دست شما درد نکنه بابت زحمتی که برای تهیه این مطلب کشیدید
من یک مشکلی با گوشیم دارم و اونم اینه که متاسفانه استابیلایزر نداره و عکسهان خیلی فلو میشه. منم که کلا بی اعصاب همش دستم میلرزه و تو عکاسی ماکرو نمیتونم یه عکس خوب از آبجکت های کوچک بگیرم. حالا به غیر از تعویض گوشی چه کار دیگه ای میتونم انجام بدم؟ مدل گوشیم نوکیا 6.1 پلاس هست. دوربین خیلی خوبی داره ولی اصلا لرزش رو نمیگیره
سلام وقتتون بخیر.
متاسفانه راهی نداره. گوشیتون لرزشگیر نداره و کاریش نمیشه کرد.
سلام
ممنون بسیار مفید و کاربردی بود
سلام.
ممنون از شما. 🙂